تعیین نماینده ویژه ترکیه برای امور صلح افغانستان همزمان با بلندتر شدن دیوار مذاکرات بین‌الافغانی

شورای عالی مصالحه ملی اعلام کرده است که ترکیه در نظر دارد برای امور صلح افغانستان یک نماینده ویژه تعیین کند.

 

عنایت‌الله بابر فرهمند، معاون شورای عالی مصالحه ملی در صفحه کاربری خود در توییتر نگاشته است، این تصمیم از سوی ریاست جمهوری این کشور گرفته شده است.

تعیین نماینده ویژه ترکیه در امور صلح افغانستان پس از دعوت رسمی رجب طیب اردوغان از داکتر عبدالله عبدالله برای سفر به این کشور گرفته شده است.

آقای عبدالله در سفر به ترکیه با مقام‌های ترک دیدار کرده و گزارشی از وضعیت مذاکرات برای آن‌ها تشریح کرد.

مقام‌های ترکیه نیز در گفت‌وگو با رییس شورای عالی مصالحه ملی از روند صلح افغانستان حمایت کردند و به عبدالله اطمینان دادند که ترکیه خواهان صلح در این کشور است.

این در حالی است که با گذشت بیش از دو ماه، دیوار بن‌بست مذاکرات بین‌الافغانی روز به روز بلندتر می‌شود و جنگ در کشور شدت می‌یابد.

بیشتر بخوانید:

افغانستان خبر تازه امروزافغانستان خبرهای جدیدخبر افغانستانخبر افغانستان جدیدخبر افغانستان جدید امروزداکتر عبدالله عبداللهشورای عالی مصالحهشورای عالی مصالحه ملیشورای عالی مصالحه ملی افغانستانصلح افغانستانعنایت الله بابرعنایت الله بابر فرهمندنقش ترکیه در صلح افغانستاننماینده ترکیه
نظرات (0)
افزودن نظر