آغاز طرح آموزش مقابله با ویروس کرونا برای جلوگیری از زیان به تولیدات کشاورزی

آغاز طرح آموزش مقابله با ویروس کرونا برای جلوگیری از زیان به تولیدات کشاورزی

وزارت زراعت، آبیاری و دامداری افغانستان اعلام کرده است که در راستای افزایش سطح آگاهی مردم و به ویژه کشاورزان و باغداران برای جلوگیری از مواجهه با زیان ویروس کرونا برنامه‌های آموزشی راه‌اندازی کرده است.

 

اکبر رستمی، سخنگوی وزارت زراعت می‌گوید، این پروژه براساس دستورالعمل‌های سازمان بهداشت جهانی و وزارت صحت عامه کشور انجام پذیرفته است.

آقای رستمی در ادامه تصریح کرد که وزارت زراعت پیام‌هایی را براساس این دستورالعمل‌ها به صورت چاپی و غیر چاپی آماده کرده و در اختیار کشاورزان و باغداران قرار داده است.

شایان ذکر است، آموزش‌های ارائه شده توسط کشاورزان، دامداران و واحدهای صحت حیوانی در اختیار مردم روستا نیز قرار داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

اکبر رستمیاکبر رستمی سخنگوی وزارت زراعتاهمیت زراعت در افغانستانتوسعه زراعت در افغانستانخبر افغانستانخبر افغانستان امروزخبر افغانستان جدیدزراعت در افغانستانکشاورزان افغانستانوزارت زراعتوزارت زراعت و مالداریوزارت زراعت وآبیاری مالداری افغانستانویروس کرونا
نظرات (0)
افزودن نظر