">
تلویزیون چکاد

آخندزاده به مسئولان طالبان: از ظلم کردن بر مردم خودداری کنید

49

ملاهبت‌الله آخندزاده، رهبر طالبان، روز یکشنبه (سوم جوزا) به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان، پیامی را منتشر کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، این پیام را در حساب کاربری خود در شبکهٔ اجتماعی ایکس نشر کرده است.

در این پیام، آخندزاده خطاب به مسئولان طالبان گفته است: «از ظلم کردن بالای مردم خودداری کنید.»

او افزوده است: «هر کسی در دنیا ظلم کند، به هر اندازه که قدرتمند باشد، ذلیل و با شکست مواجه خواهد شد.»

رهبر طالبان همچنین بر حفظ «نظام شرعی» طالبان تأکید کرده و خواهان قربانی دادن برای حراست از آن شده است.

او خطاب به «برادران افغان» گفت: «بیایید که برای حراست از آن همه ما با اتفاق و اخلاص خستگی‌های بیشتر را متحمل شویم و قربانی بدهیم. بقای آن را دست به دست هم بدهیم و با نظام شرعی خویش استقامت کامل نماییم.»

آخندزاده بدون نام بردن از هیچ گروه یا کشوری، بر «دفع اراده شوم دشمنان» تأکید کرده است.

در بخش روابط خارجی، رهبر طالبان گفته است که خواهان روابط با تمام جهان، به ویژه کشورهای اسلامی، بر مبنای «اصول شریعت» می‌باشد.

در این پیام هیچ اشاره‌ای به حقوق زنان و دختران نشده است. گفتنی است که طالبان از زمان بازگشت به قدرت در ماه اسد سال ۱۴۰۰، محدودیت‌های شدیدی بر آموزش، کار و فعالیت‌های اجتماعی زنان و دختران اعمال کرده است.

افغانستان همچنان با بحران‌های جدی اقتصادی، بشری و سیاسی مواجه است. طبق گزارش‌های سازمان ملل متحد، بیش از نیمی از جمعیت این کشور به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند.

گفتنی است که تا کنون هیچ کشوری به جز روسیه، اداره طالبان را به رسمیت نشناخته است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.