">
تلویزیون چکاد

بازداشت زنان در کابل به بهانه «بی‌حجابی» با خشونت و تحقیر در ملاءعام

132

ماموران امر به معروف طالبان در کابل موج تازه‌ای از بازداشت زنان را به راه انداخته‌اند. این بازداشت‌ها با خشونت شدید و رفتار تحقیرآمیز در مناطقی چون کوته‌سنگی، قلعه فتح‌الله، شهرنو و دشت‌برچی انجام شده است.

زنان از رستورانت‌ها، خیابان‌ها و مراکز خرید بدون هیچ پرسشی بازداشت و به مکان‌های نامعلومی منتقل شده‌اند. ماموران طالبان با خشونت این زنان را لت‌وکوب کرده، به زور به موترها سوار و سپس منتقل کرده‌اند. در مواردی دیده شده که ماموران حتی زنان را در برابر دیدگان مردم کشان‌کشان بر زمین برده‌اند.

در منطقه کوته‌سنگی، طالبان وارد یک رستورانت شده و بدون هشدار، چند زن را به اتهام «بی‌حجابی» لت‌وکوب و بازداشت کردند. شهروندان با انتقاد از این رفتار گفته‌اند که اگر هدف طالبان رعایت حجاب است، چرا خودشان زنان را در برابر مردم بی‌حرمت می‌سازند و تحقیر می‌کنند.

در قلعه فتح‌الله نیز زنان به دلیل پوشش‌شان مورد بازداشت قرار گرفته‌اند. شماری از زنان تنها به‌دلیل ترس از سرنوشت مشابه، منطقه را به‌سرعت ترک کرده‌اند.

در روزهای گذشته این بازداشت‌ها در نقاط دیگر کابل از جمله شهرنو و دشت‌برچی نیز شدت گرفته و ده‌ها زن از خیابان‌ها، بازارها و حتی شفاخانه‌ها با زور منتقل شده‌اند.

طالبان پیش‌تر اعلام کرده بودند که به موضوع حجاب زنان در ولایات رسیدگی شده، اما تاکید دارند که زنان کابل بیشتر بی‌حجاب‌اند؛ به همین دلیل این گروه اقدامات سخت‌گیرانه‌تری را در پایتخت به اجرا گذاشته است.

بازداشت زنان به‌گونه بی‌رحمانه و در ملاءعام انجام می‌شود و فضای ترس و سرکوب، بسیاری از شهروندان را از اعتراض بازداشته است. با این‌حال، نگرانی‌ها درباره گسترش این رفتارها در کابل همچنان رو به افزایش است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.