">
تلویزیون چکاد

انتظار طولانی و ناامیدی؛ مهاجر ۲۴ ساله افغان در اسلام‌آباد خودکشی کرد

69

دو منبع از مهاجران و دو نفر از فعالان تأیید کرده‌اند که یک جوان ۲۴ ساله از افغانستان که در انتظار اسکان مجدد خود در کانادا بود، در شهر اسلام‌آباد خودکشی کرده است.

به گفته مهاجران، این رویداد شب گذشته در پشاور مور در اسلام‌آباد رخ داده است.

منابع نام این فرد را «شیر» شناسایی کرده‌اند. آن‌ها گفته‌اند که وی دوشنبه شب در یک مهمان‌خانه در منطقه پیشاور مور حلق‌آویز پیدا شده است.

به گفته منابع محلی، درخواست او برای اسکان مجدد در کانادا در مراحل نهایی قرار داشت، اما تأخیر در روند بررسی پرونده احتمالاً به شدت ناامیدی او دامن زده بود.

حسینا سروری و ساره لطیفی، اعضای جنبش فانوس آزادی زنان افغانستان، نیز با تأیید این رویداد گفته‌اند که وضعیت مهاجران کشور در پاکستان در حال بدتر شدن است.

به گفته آن‌ها، بسته شدن نهاد امور پناهندگان ملل متحد، افزایش بازداشت‌های مهاجران و پرهزینه بودن تمدید ویزه زندگی را برای مهاجران دشوار ساخته است.

یکی از فعالان حقوق پناهجویان گفت: «بزرگ‌ترین نگرانی پناهجویان افغان، تأخیرهای نامشخص در پرونده‌های مهاجرتی آن‌هاست. بسیاری سال‌هاست که منتظرند و هیچ تصوری از آینده خود ندارند.»

گروه‌های حقوق بشری هشدار داده‌اند که زمان‌بر بودن روند بررسی پرونده‌ها، همراه با سیاست‌های سخت‌گیرانه پاکستان در قبال مهاجران افغان از جمله اخراج‌های دسته‌جمعی هزاران نفر را در شرایط وخیمی قرار داده است.

سازمان‌های حقوق بشری و مدافعان پناهجویان از نهادهای بین‌المللی، از جمله کمیشنری عالی پناهندگان سازمان ملل متحد و دولت‌های غربی، خواسته‌اند تا روند اسکان مجدد را تسریع کنند.

با وجود تضمین‌های مکرر ایالات متحده، کانادا و کشورهای اروپایی در مورد تعهدشان به پناهجویان افغانستان، موانع بوروکراتیک همچنان پناهجویان را با ناامیدی و سرخوردگی مواجه کرده است.

این در حالی است که به تازگی پس از روی کار آمدن اداره ترمپ، روند انتقال مهاجران کشور به ایالات متحده برای حداقل سه ماه متوقف شده است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.