">
تلویزیون چکاد

تاکید رهبران پاکستان و چین بر لزوم تشکیل حکومت فراگیر در افغانستان

172

در حالی که نگرانی‌ها از وضعیت حقوق بشر و امنیتی در افغانستان تحت حاکمیت طالبان رو به افزایش است، پاکستان و چین در یک اقدام هماهنگ، بر لزوم تشکیل یک حکومت فراگیر و سیاست‌های معتدل از سوی این گروه تاکید کردند.

در بیانیه مشترکی که پس از دیدار نخست وزیران دو کشور در اسلام آباد منتشر شد، شهباز شریف و لی چیانگ خواستار تلاش‌های هماهنگ جامعه بین‌المللی برای ترغیب طالبان به پذیرش چارچوب سیاسی فراگیر و اعتدال در سیاست‌های داخلی شدند.

این دو کشور که از حامیان سنتی طالبان به شمار می‌روند، همچنین بر ضرورت مبارزه قاطع و قابل سنجش با گروه‌های هراس‌افگن فعال در افغانستان تاکید کردند.

پاکستان، طالبان را به حمایت از گروه‌های شورشی ضد دولتی در این کشور متهم می‌کند.

اظهارات پاکستان و چین در حالی مطرح می‌شود که نگرانی‌ها از بحران انسانی، نقض حقوق بشر و رشد هراس‌افگنی در افغانستان پس از تسلط مجدد طالبان بر این کشور، افزایش یافته است.

جامعه بین‌الملل فشار خود را بر طالبان برای پذیرش اصول دموکراسی و حقوق بشر افزایش داده است.

بیبشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.