">
تلویزیون چکاد

حکم بی‌پیشینه دادگستری اروپا؛ جنسیت و تابعیت زنان افغان برای دریافت پناهندگی کافی است

159

در یک حکم بی پیشینه و تاریخی، دیوان دادگستری اروپا روز جمعه اعلام کرد که برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا، تنها تابعیت و جنسیت کافی است تا به زنان افغان که حقوق آن‌ها تحت حکومت طالبان سرکوب شده، پناهندگی اعطا کنند.

این حکم که می‌تواند تاثیر عمده‌ای بر روند رسیدگی به پرونده‌های پناهندگی زنان افغان در کشورهای اروپایی داشته باشد، در پی شکایت دو زن افغان از مقامات اتریشی صادر شد که از به رسمیت شناختن وضعیت پناهندگی آنان خودداری کرده بودند.

دیوان دادگستری اروپا در این حکم تاریخی که اواخر جمعه شب صادر شد، تصریح کرد که مقامات کشورهای عضو اتحادیه اروپا می‌توانند برای اعطای پناهندگی به زنان افغان، صرفا تابعیت و جنسیت آنان را در نظر بگیرند و نیازی به اثبات خطر مشخص آزار و اذیت فردی نیست.

این نهاد قضایی ارشد اروپا، اقدامات تبعیض‌آمیز و سرکوبگرانه طالبان علیه زنان را اعمال آزار و اذیت توصیف کرد و گفت همین امر، به رسمیت شناختن وضعیت پناهندگی زنان افغان را توجیه می‌کند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.