">
تلویزیون چکاد

سفارت طالبان در پکن مدعی شد؛ چین تمایل به گسترش همکاری با این گروه را دارد

162

سفارت طالبان در پکن اعلام کرده که چین تمایل دارد تا روند تعامل و همکاری خود را با این گروه در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی، تولید انرژی پاک و ساخت موترهای برقی، افزایش دهد.

بر اساس بیانیه‌ای که این سفارت روز چهارشنبه منتشر کرده، مولوی بلال کریمی، سفیر طالبان در پکن، در دیدار با شان مینگ، معاون شورای توسعه بین‌المللی چین (سی‌سی‌پی‌آی‌تی)، مدعی شده که طالبان زمینه سرمایه‌گذاری را بیش از هر زمان دیگری در افغانستان فراهم کرده است.

اگرچه چین هنوز طالبان را به رسمیت نشناخته، اما طی سه سال گذشته، روابط نسبتا خوبی با این گروه برقرار کرده است. پکن پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان در ۲۰۲۱، صدها قرارداد را در بخش معادن با این گروه امضا کرده است.

اظهارات سفارت طالبان در پکن نشان دهنده تلاش این گروه برای جلب حمایت بیشتر چین و گسترش روابط اقتصادی با این کشور است.

چین به عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ جهانی، می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی افغانستان و جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی ایفا کند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.