">
تلویزیون چکاد

نصب بیشتر از ۸۰ هزار دوربین امنیتی از سوی طالبان در نقاط مختلف شهر کابل

151

وزارت داخله حکومت طالبان ادعا کرده است که نزدیک به ۸۰ هزار دوربین امنیتی در نقاط مختلف شهر کابل نصب شده است که به کاهش رویدادهای امنیتی در پایتخت افغانستان منجر شده است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله طالبان در مصاحبه‌ای با رادیو ملی افغانستان که در کنترل این گروه قرار دارد گفت، روند نصب دوربین‌های امنیتی در سایر ولایات نیز در حال گسترش است.

به گفته او، این اقدام بر اساس یک برنامه راهبردی چهارساله صورت می‌گیرد که هدف آن تامین امنیت فیزیکی و روانی مردم است.

با این حال، نصب گسترده دوربین‌های امنیتی در افغانستان نگرانی‌هایی را در سازمان‌های حقوق بشری بین‌المللی به وجود آورده است.

عفو بین‌الملل هشدار داده که این اقدام می‌تواند به ایجاد «دولت نظارت‌گر کامل» و نقض حقوق اساسی شهروندان منجر شود.

در پاسخ به این نگرانی‌ها، حکومت طالبان مدعی است که نصب دوربین‌ها یک نیاز امنیتی است که نه تنها در افغانستان بلکه در سایر کشورها نیز امری معمول است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.