">
تلویزیون چکاد

واکنش شدید آمریکا به بازداشت زنان توسط طالبان؛ بازداشت زنان و دختران محکوم است

199

وزارت خارجه آمریکا نسبت به بازداشت شماری از زنان توسط طالبان در افغانستان واکنش تندی از خود نشان داد.

طالبان اخیرا تعدادی از زنان را به دلیل عدم رعایت حجاب اسلامی بازداشت کرده است، اما دولت آمریکا اواخر روز گذشته نسبت به این خبر به بیان بازخورد و دیدگاه پرداخت.

میتو ملیر سخنگوی، وزارت خارجه آمریکا در یک نشست خبری گفت، آمریکا اقدامات تاسف‌بار طالبان علیه زنان را محکوم می‌کند.

او افزود، ایالات متحده برای پاسخگو کردن طالبان برای اقدامات زن‌ستیزانه‌اش گام‌های مناسبی خواهد برداشت.

بازداشت‌های اخیر در مناطقی مانند دشت برچی، خیرخانه و سایر محلات کابل انجام شده است. این اقدامات واکنش گسترده مردم را در پی داشته‌است.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد، آمریکا گواه بسیاری از اقدامات دیگر طالبان علیه حقوق زنان بوده است. بنابراین طالبان باید برای مسوولیت‌پذیری اقدام کنند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.