">
تلویزیون چکاد

رییس انجمن فرآورده‌های نفتی ایران ادعای بازگرداندن تانکرهای نفت بی‌کیفیت را تکذیب کرد

158

احمد معروف خانی، رییس اتحادیه فرآورده‌های نفتی ایران در نشست خبری اظهار کرد که اخبار مبنی بر برگرداندن تانکرهای حاوی بنزین ایرانی به دلیل بی‌کیفیت بودن از سوی طالبان صحت ندارد.

وی با بیان اینکه چنین اخباری نتیجه فضاسازی علیه ایران است، اضافه کرد کارشیوه مشخص و استانداردی برای اندازه‌گیری کیفیت نفت در مرز افغانستان وجود ندارد.

رییس اتحادیه فرآورده‌های نفتی ایران تاکید کرد که طالبان بر اساس تعاریف دلخواه خود محموله‌ها را بازمی‌گرداند و هیچ هماهنگی با معیارهای بین‌المللی ندارد.

این اظهارات در حالی مطرح شده که مقامات طالبان پیشتر از بازگرداندن بیش از سه هزار تانکر حاوی بنزین ایرانی بر اساس بی‌کیفیت بودن آن خبر داده بودند.

انکار این ادعاها توسط رییس انجمن فرآورده‌های نفتی ایران نشان از اختلاف نظر و تنش میان دو کشور دارد، در حالی که طالبان تاکنون صدها تانکر بنزین ایران را به دلیل کیفیت پایین برگشت داده است.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.