وزارت صحت عامه طالبان اعلام کرده است که از امروز اولین دور واکسیناسیون پولیو در سال جدید میلادی آغاز خواهد شد.
مسوولان مرکز ملی اضطراری و عملیاتی برای محو پولیو گفتهاند، بیشتر از پنج میلیون کودک در این کارزار دو روزه واکسن دریافت خواهند کرد.
نیک ولی شاه مومن، رییس مرکز ملی اضطراری و عملیاتی محو پولیو گفته است، طالبان تمام تلاش خود را به کار خواهند بست تا این تعداد کودکان را بتوانند پوشش دهند.
همزمان، شهروندان افغان از این کارزار استقبال کرده و از وزارت صحت عامه طالبان میخواهند تا برنامههای آگاهیرسانی را در این خصوص افزایش دهند.
به باور شهروندان افغان، هر زمانی که یک واقعه مثبت پولیو در این کشور به ثبت میرسد، به دلیل نبود آگاهی درست در میان مردم است.
گفتنی است، افغانستان و پاکستان تنها کشورهایی هستند که بیماری فلج کودکان تاکنون در آنها تاکنون ریشهکن نشده است.
بیشتر بخوانید: