">
تلویزیون چکاد

سرانجام پس از سه ماه توقف، دروازه‌های آسمان بین‌الملل به روی پروازهای افغانستان باز شد

318

اداره هوانوردی ملکی افغانستان خبر داد، پروازهای بین‌المللی این کشور از فرودگاه بین‌المللی حامد کرزی شهر کابل از سر گرفته شد.

 

محمد قاسم وفایی زاده، رییس اداره هوانوردی ملکی گفت، شرکت هواپیمایی ترکیش ایرلاین نخستین پرواز را به سمت افغانستان پس از سه ماه خواهد داشت و ۳۵۰ مسافر را از استانبول به کابل خواهد آورد.

وی همچنین افزود که از فردا (پنجشنبه، ۴ سرطان) شرکت هواپیمایی امارات نیز به سمت افغانستان به پرواز درآمده و در هفته سه پرواز به کشور خواهد داشت.

آقای وفایی زاده خاطرنشان ساخت که شرکت‌های افغانی آریانا و کام ایر نیز پروازهای بین‌المللی خود را به مقاصد ترکیه و دبی آغاز کرده و به روال عادی در این دو مسیر بازگشته‌اند.

اداره هوانوردی ملکی افغانستان از تمامی مسافران خواسته تا در حین سفر الزامات بهداشتی را رعایت کرده و از ضدعفونی کننده و ماسک استفاده کنند.

بیشتر بخوانید:

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.