">
تلویزیون چکاد

رحمت‌الله نبیل: نیروهاى دفاعى و امنیتى هرگز شکست نمی‌خورند

215

رحمت‌الله نبیل رئیس پیشین امنیت ملی با اشاره به افزایش ناامنی‌ها در کشور می‌گوید که نیروهاى دفاعى و امنیتى هرگز مقابل پیکارجویان طالب شکست نمی‌خورند، اما با برنامه‌هاى ناسنجیده باعث می‌شود تا این نیروها شکست بخورند.

آقای نبیل در اظهاراتی از آنچه که ایجاد تشکیلات خیالی از سوی افراد در داخل نظام می‌خواند، انتقاد کرده است.

آقای نبیل بیان داشته،‌ اکثریت ولسوالى‌هایی که سقوط کرده‌اند، سقوط ‌شان از مناطقى آغاز شده که در آن پاسگاه های خیالى با تشکیلات خیالى و امکانات اندک وجود داشته‌اند

وی تاکید کرده که ارتش افغانستان و نیروهاى دفاعى و امنیتى هرگز شکست نمی‌خورند، اما برنامه‌هاى ناسنجیده از مرکز باعث شکست‌شان می‌دهد.

به گفته او،‌ دشمن با برنامه و هدف‌های تعیبن شده به پیش می‌رود، اما متاسفانه مقامات در مرکز فقط و فقط در عقب واژه‌هاى بی‌معنا و بی‌مفهوم ضعف‌های خود را پنهان می‌نمایند.

رئیس پیشین امنیت ملی گفته، مسئولیت شکست‌هاى اخیر به دوش نیروهاى دفاعى و امنیتى در خطوط جنگ نه، بلکه مسوول این شکست‌ها و تلفات، افراد و اشخاصى اند که در مرکز هیچ برنامه‌ای برای دفع این وضعیت ندارند.

بیشتر بخوانید :

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.